ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ

Οι εκκενώσεις βόθρων είναι μια αδήριτη ανάγκη τόσο για ένα διαμέρισμα όσο και για ένα κτίριο, καθώς μια υπερχείλιση μπορεί να είναι αιτία να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην υγεία όσων μένουν ή χρησιμοποιούν το χώρο.

Εμείς στην εταιρεία Λαλαούνης, από το 1970 μέχρι σήμερα, παρέχουμε υπηρεσίες άντλησης και μεταφοράς λυμάτων, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχοντας στη διάθεσή μας μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας είμαστε σε θέση να εκκενώσουμε ακόμα και βόθρους που βρίσκονται σε δυσπρόσιτα σημεία, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη σωστή λειτουργία τους.

Συγκεκριμένα, διαθέτουμε βυτιοφόρα χωρητικότητας 5-10-15-20-28 κυβικών και αποφρακτικά εφοδιασμένα με υψηλής πίεσης μηχανήματα και αναλαμβάνουμε αντλήσεις υδάτων από υπόγειους χώρους, καθώς και καθαρισμούς στεγανών φρεατίων και βιολογικούς καθαρισμούς. Εξυπηρετούμε οικίες, εργοστάσια, πλοία, δημόσιες υπηρεσίες.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε το κόστος των εκκενώσεων βόθρων που πραγματοποιούμε ή για να ρωτήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί και έχει σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.
image-248118-ekkenoseis.jpg